Contact

pl-ements / Contact

JAMAL KAZZA en PL-ements

JAMAL KAZZA  is een rasechte Limburger met Maghrebijnse roots en een eigenzinnige blik op de wereld. Dit is merkbaar in zijn onstilbare honger naar creatie… zowel binnen het veld van theater, poëzie als coaching. Het theater is voor JK een locus waar maken en uitvoeren hand in hand gaan, zowel in een collectief stuk als in een monoloog. Hiernaast is JK verslaafd aan het woord en fervent maker van woordkunstwerken. Het geschreven woord bestaat uit letters, tekens… het woord schept een rode draad maar het draait ook om de beTEKENis die je er zelf in terugvindt. Zijn gedichten kun je hier online lezen. Niet enkel in dichtvorm maar ook in een geëngageerde column vind je de stem van JK terug. Hij is dan ook opiniemaker bij Kif Kif en winnaar van de Kif Kif Award 2009. Zijn columns ontdek je hier.

Jamal Kazza kun je niet in één kader plaatsen en is van vele creatieve markten thuis. Het doel dat steeds voorop staat – in eender welke activiteit – is de creatie op zichzelf… niet per se van ‘een product’ maar vooral tijdens en door de interactie met zijn medemens. Dit kan zowel via persoonlijke begeleiding, workshops, voorstellingen, vertelsessies als via tekst.

Bezoek onze facebookpagina
Jamal Kazza

Tel: 0476 34 87 21
Mail: jkazza@hotmail.com

Contactformulier

Uw naam*

Uw Email*

Onderwerp

Uw Bericht

Jamal Kazza heeft basistrainingen gevolgd  in het Neurolinguïstisch programmeren (NLP) en in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Bovendien heeft hij stemcoaching genoten via In Balance (Gent),  zijn ‘Perform-technieken’ geoptimaliseerd bij Whisper en momenteel volgt hij basiscursussen ‘Verhalenverteller’ aan de Vertelacademie Utrecht.