“NEI TRED vzw”: van kiem tot kracht…

pl-ements / Nieuws  / “NEI TRED vzw”: van kiem tot kracht…

“NEI TRED vzw”: van kiem tot kracht…

Lees en je begrijpt het goed. Na bijna 8 jaar zwoegen en zweten, spreken we van gefundeerde expertise, aanstekelijke passie en nieuwe perspectieven: NEI TRED vzw.

Met de voeten op de grond. Succesvolle praktijken verankeren en interessante uitdagingen niet uit de weg gaan. Want op die wijze is en blijft ons collectief een dynamisch, authentiek, professioneel en kwalitatief sterk verhaal.

We kunnen er niet meer om heen dat we voor bepaalde opdrachten best onder een andere organisatievorm te werk gaan. Niet louter vanuit PL-ements als eenmanszaak met een commercieel statuut en fiscaal minder aantrekkelijke elementen. Maar dat we er alle belang bij hebben over te gaan tot een vereniging zonder winstoogmerk.

En ja hoor, enkele bijzondere personen, die ons enorm genegen zijn, geloven blindelings in ons verhaal en nemen het bestuur van onze kersverse vzw graag tot hun verantwoordelijkheid.

Dit impliceert niet dat PL-ements ophoudt te bestaan. Neen, in geen geval! Beschouw dit eerder als het kind in een veel groter lichaam. Elk zijn wezenlijke rol.

Geen reacties

Plaats een reactie